Bruger du allerede eSmiley Check-In og har brug for at tilgå systemet, kan du logge ind her:

 

eSmiley Check-In

Gratis digital Covid-19-registrering af gæster 

eSmiley Check-In er et enkelt værktøj til at registrere gæster på dit serveringssted. Ved hjælp af en unik QR-kode for din restaurant, kan dine gæster nemt registrere deres besøg. Du printer blot QR-koden ud og hænger den op et synligt sted, hvor gæsterne kan scanne den med deres telefon. 

Sundhedsstyrelsen anbefaler restauranter og caféer at registrere deres gæster for at hjælpe med smitteopsporing af Covid-19. 

 

check-in med qr

Check-In er gratis!

Check-in er gratis. Ikke bare for Smiley-kunder. Men for alle! Vi ser smitteopsporing som en samfundskritisk funktion, og vi har derfor valgt at gøre det helt omkostningsfrit for dig.

 

Sådan får du gratis adgang til eSmiley Check-In

For dig der er eSmiley-kunde

For dig der ikke er eSmiley kunde

 

Hvad med GDPR?

Vi gør opmærksom på, at du ved brug af Check-In er omfattet af vores almindelige salgs - og leveringsbetingelser og GDPR.  Vi gør ligeledes opmærksom på, at eSmiley er databehandler  og du er dataansvarlig. Det betyder, at du har ansvaret i forhold til at:

  • oplyse dine gæster om formålet med registreringen, og at det er frivilligt
  • oplyse gæsterne, hvad der er og bliver gemt om dem (hvis de henvender sig)
  • slette gæstedata på forespørgsel

Vi sørger for, at gæsternes data automatisk slettes efter 14 dage.
Du behøver derfor kun manuelt slette data, hvis en gæst specifikt beder om det.

Data gemmes sikkert i system via en  krypteret forbindelse

 

Vejledning til gæster 

Vi anbefaler, at du opfordrer dine gæste til at registrere sig, men oplyser at det er frivilligt, om de vil gøre det. Du kan evt. hente og printe vores gæsterettede plakat. 

check-in billede 2.okt

 

Hvad skal du gøre i tilfælde af smitte? 

Du kan hente gæsteregistreringer i systemet i tilfælde af smitte. Vi anbefaler, at du kontakter sundhedsmyndighedernes hotline på 70 20 02 33 for råd og vejledning i forhold til, hvordan du skal håndtere situationen.

Sammen kan vi bevare den gode hverdag og sikre et trygt restaurationsmiljø!