Viden skaber resultater. For at få succes med at reducere og forebygge madspild i dit køkken er det vigtigt at dine medarbejdere er motiverede og godt klædt på til opgaven. Viden om madspild er lige så vigtig som måling af madspild.
Uanset om du er i starten af din rejse mod at bekæmpe madspild, eller om du har arbejdet med madspildsreduktion i længere tid, kan vi tilbyde uddannelse og workshop, der passer til dig og hjælper dig med at nå dit mål.
Et godt måledesign vil give dig succes med dine madspildsmålinger.
Kurset hjælper dig i gang med dine målinger, og bidrager til at skabe viden og brugbar data, du kan handle på.
Målet med kurset er at udfordre virksomheden til at nedsætte konkrete mål, og udarbejde et måledesign som passer til køkkenet.
Kurset giver oplæring i, hvordan man måler madspild i en større virksomhed. Vi ser på strategi og en solid målemetode for alle medarbejdere, som genererer gode data.
Vi viser dig enkelt, hvordan du bruger dataene fra systemet som et administrationsværkstøj, og hvilke kommunikationsværdi disse har.
Kurset giver dig også inspiration til, hvordan du sikrer motivation og engagement fra medarbejdere og lederer, sådan, at alle ser værdien i at måle på madspild og gennemføre målingene i hverdagen.
Oplæring og undervisning i gode tiltag til spare ressourcer, tid og penge i virksomheder med flere afdelinger.
Kurset lærer dig, hvordan du opsætter projekter på tværs af dine enheder, og hvordan I kan lære af hinandens resultater.
Kurset giver også oplæring i, hvordan køkkenet skal arbejde med eSmileys FoodWaste-værktøj i det daglige samt ansvar og rollefordelingen i køkkenet.
eSmileys nyhedsbrev gør dig klogere på egenkontrol og madspild. Du får invitation til webinarer, opdatering på lovændringer og tips til gode arbejdsgange. Ingen spam. Bare god læring til dit køkken.