hånd peger på computerskærm

Lad eSmiley hjælpe dig med at skabe resultater

Viden skaber resultater. For at få succes med at reducere og forebygge madspild i dit køkken er det vigtigt at dine medarbejdere er motiverede og godt  klædt på til opgaven. Viden om madspild er lige så vigtig som måling af madspild. 

Uanset om du er i starten af din rejse mod at bekæmpe madspild, eller om du har arbejdet med madspildsreduktion i længere tid, kan vi tilbyde uddannelse og workshop, der passer til dig og hjælper dig med at nå dit mål.  

 

scale

Måledesign

Et godt måledesign vil give dig succes med dine madspildsmålinger.

Kurset hjælper dig i gang med dine målinger, og bidrager til at skabe viden og brugbar data, du kan handle på.

Målet med kurset er at udfordre virksomheden til at nedsætte konkrete mål, og udarbejde et måledesign som passer til køkkenet.

  • Hvorfor skal køkkenet måle og reducere madspild?
  • Hvad er målet med projektet?
  • Succeskriterier
  • Hvad skal de indsamlede data bruges til?
  • Hvilke måledesign og tiltag vil give det bedste resultat hos dig?

en håndfuld gulerødder

FoodWaste som ledelsesværktøj

Kurset giver oplæring i,  hvordan man måler madspild i en større virksomhed. Vi ser på  strategi og en solid målemetode for alle medarbejdere, som genererer gode data.

Vi viser dig enkelt, hvordan du bruger dataene fra systemet som et administrationsværkstøj, og hvilke kommunikationsværdi disse har.

Kurset giver dig også inspiration til, hvordan du sikrer motivation og engagement fra medarbejdere og lederer, sådan, at alle ser værdien i at måle på madspild og gennemføre målingene i hverdagen.

  • Hvilke muligheder giver reduktion af madspild virksomheden?
  • Hvad kan de indhentede data bruges til?
  • Hvordan motiverer du dine ansatte til at engagere sig i arbejdet med madspild?
  • Hvordan sikrer du, at målingerne gennemføres i hverdagen?
kok skærer kød over metalbeholder

Best Practice i køkkenet

Oplæring og undervisning i gode tiltag til spare ressourcer, tid og penge i virksomheder med flere afdelinger.

Kurset lærer dig, hvordan du opsætter projekter på tværs af dine enheder, og hvordan I kan lære af hinandens resultater.

Kurset giver også oplæring i, hvordan køkkenet skal arbejde med eSmileys FoodWaste-værktøj i det daglige samt ansvar og rollefordelingen i køkkenet.

  • Miljøeffekt og økonomi
  • Benchmark mellem afdelinger: hvordan lærer vi af hinanden
  • Inspirastion til gode tiltag i køkkenet
  • Praktiske eksempler

 

Snak med os om madspildskurser

Kundelogo COOR
Kundelogo BC-Hospitality
Kundelogo Oure
Kundelogo Nordic Choice Hotels
Kundelogo Scandic
Kundelogo Comwell Hotels