Kvindelig kok vasker hænder

Hvem er kurset til?

Basiskurset er målrettet ufaglærte, der kun beskæftiger sig med fødevarer, hvor der er begrænset risiko i forhold til fødevaresikkerhed og sundhed:
- pølser, brød og is
- pommes frites og andre kartoffelprodukter
- Bake off brød
- smørrebrød med ost og andre ikke-letfordærvelige pålægstyper

Kurset kan tages på dansk, engelsk, tyrkisk og polsk.

Kursisthænder på PC tastatur

Så enkelt er det

Du kan tage kurset på nettet, når du har tid og i det tempo, der passer dig. Kurset guider dig nemt gennem det pensum, der er nødvendigt for at kunne bestå den afsluttende prøve.

De fleste kursister tager kurset på ca. 2 timer. 

Kurset afsluttes med en online prøve, der skal gennemføres indenfor 30 minutter. Kursistens leder skal være til stede under prøven og sørge for, at prøven gennemgås uden hjælp eller hjælpemidler.

Storsmilende barista rækker milkshake over disk

Basiskurset giver dig

  • Nødvendig viden, der sikrer gode rutiner
  • Forudsætning for at din virksomhed overholder loven
  • Dokumentation for at dine medarbejdere ved, hvad de skal vide
  • Sjov og pædagoisk indlæring med små videoklip
  • Afsluttende prøve og diplom som dokumentation
DK-logo-espressohouse
Partner
logo -ISS
Logo-Sodexo
Joe & the Juice
DK-logo-JensensBoefhus