dkgb

Certifikat hygiejnekursus

Kurset, du skal vælge, hvis du er i tvivl. Her får du al viden om fødevarehåndtering, du har behov for - og et hygiejnebevis som dokumentation.


Hvem er det til?

Kurset er målrettet personer uden faguddannelse, der arbejder i i køkken, restaurant, grillbar, café, pizzeria, burgerbar, tankstation eller lignende. Du får kompetencer til at arbejde med fødevarer i alle typer af køkkener.

Udover dansk kan du finde kurset på engelsk, tyrkisk eller polsk - eller som en pdf på tysk og italiensk.


Hvordan foregår det?

Nogle klik med en mus - ja, så nemt er online-kurset faktisk at tage! Det er opbygget i moduler med tekst og video, som lærer dig om god hygiejne og sunde arbejdsgange i køkkenet. Hvert modul afsluttes med en test. Består du ikke, kan du altid gå tilbage, læse op og tage testen igen.  

Til kursets afsluttende prøve, skal en leder eller en anden være til stede for at sikre, at den gennemgås uden brug af hjælpemidler. Når du er bestået, får du dit certifikat. Personen, der har overværet prøven, skal underskrive certifikatet og bekræfte, at det er den pågældende kursist, der har gennemført prøven.

Husk, at du altid kan ringe til vores support på tlf. 70 26 55 55, hvis du har spørgsmål - både før, under og efter kurset.

Køb hygiejnekursus

Medarbejderne synes, det er nemt!

“Det er alle medarbejdere i serviceafdelingen, som skal have kurset.
De fleste finder det nemt at gå til og bruger ca. 5-6 timer”.

Anne Reuss, Næstved Sygehus

Ved at benytte denne hjemmeside, www.esmiley.dk, accepterer du, at vi bruger cookies. Læs mere