dkgb
eSmiley rådgivning om fødevaresikkerhed

Lad os hjælpe dig!

Hos eSmiley kan du rådføre dig med nogle af de dygtigste konsulenter på fødevareområdet. Vi tilbyder alle former for fødevarerelateret rådgivning, fx ved påbud om fødevarehygiejne, egenkontrol og uddannelse - eller hjælp til den lovpligtige årsgennemgang af din egenkontrol.  
 

Ny virksomhed

Skal du starte ny virksomhed? eSmiley hjælper dig godt i gang inden for fødevarehåndtering og -hygiejne. Vi kender lovgivningen og alle reglerne på området.

Læs mere om ny virksomhed


Audit

Vi tilbyder audits i din virksomhed, hvor vi gennemgår egenkontrolprogrammet og tjekker procedurerne for rengøring, opbevaring og håndtering af fødevarer.

 Læs mere om Audits


HACCP

eSmiley tilbyder professionel hjælp indenfor fødevaresikring. Med eSmileys fødevaresikring får I hjælp og rådgivning af erfarne konsulenter.

Læs mere om HACCP


Påbudsordning

Ved et påbud fra Fødevarestyrelsen om uddannelse og rådgivning står vi til rådighed. eSmiley er godkendt af fødevarestyrelsen til både at undervise og rådgive indenfor påbudsordningen.

Læs mere om påbudsordning


Specialrådgivning

eSmiley har ekspertisen og kan hjælpe med andre rådgivningsopgaver indenfor fødevaresikkerhed. Har du f.eks. brug for rådgivning omkring godkendelser, mærkning eller regler ved import, hjælper vi gerne.

Læs mere om rådgivning


Du er i godt selskab

Tingstrøm
Svensk cater
Nordisk Køkken
Magasin
Fazer

Ved at benytte denne hjemmeside, www.esmiley.dk, accepterer du, at vi bruger cookies. Læs mere