Madspild

Nu kan du GRATIS måle og registrere madspild i FoodWaste!

Af Nicoline Dyhr

Vi har en helt speciel gave til dig

Nu kan alle eSmiley kunder måle madspild gratis i eSmileys FoodWaste Start- modul! Vi brænder for at reducere madspild, og derfor vi vil gerne give alle eSmiley kunder mulighed for at måle madspild – helt gratis!

Spar penge, tid og få et mere bæredygtigt køkken

Mange af vores 17.000 køkkener benytter allerede vores løsninger og sparer både penge, tid og får et mere bæredygtigt køkken. For hvert kilo madspild vi kan undgå både i køkkenet og hos vores spisende gæster, kan vi gøre en forskel. Alt er målbart, og de synlige resultater skaber en vigtig motivation hos alle medarbejdere.

Det er gratis – alle kan være med! Så nemt er det at måle madspild

Med et par minutter dagligt får du – allerede efter et par uger – et brugbart overblik over mængden af jeres madspild. Dette er første og vigtige skridt på rejsen. Stiger ambitionsniveauet og ønsker I at reducere endnu mere madspild? Så har vi en løsning, der passer til ethvert behov. Vi er med dig hele vejen!

Sådan gør du:

Når du får gratis adgang, kan du registrere dit madspild ved at gå direkte fra dit Egenkontrolprogram til FoodWaste Start – eller du kan downloade app’en eSmiley 4Waste.

Har du spørgsmål til FoodWaste? Ring til os på 70 26 55 55