Om eSmiley

Vi er eSmiley

eSmiley har base i København og Oslo, og vores kontorer består af alt fra kundesupportere til fødevarekonsulenter og softwareudviklere.

Den konstellation giver os mulighed for hele tiden at tilpasse vores produkter og services til den enkelte kundes behov. Det betyder, at der hver dag er mere end 145.000 kokke og køkkenfolk, der bruger os til digital egenkontrol og risikoanalyse, automatisk temperaturmåling, måling af madspild, online kurser og rådgivning om fødevaresikkerhed.

Hos eSmiley tror vi på, at vejen til succes går via detaljeret viden og innovation. Vi ønsker at bidrage til større værdiskabelse for vores kunder gennem innovative softwareløsninger og bedre udnyttelse af ressourcer. Alt sammen med respekt for den enkelte og den verden, vi lever i.

Gennem et stærkt samarbejde med myndigheder og andre partnere sørger vi for at sikre kvaliteten i vores produkt og for altid at være et skridt foran. Vigtigst af alt – vi gør det enkelt og effektivt at overholde reglerne.

Bæredygtighed i eSmiley

Vi søger kontinuerligt at gøre en forskel. Med bæredygtighed som et grundlæggende princip for virksomheden ønsker vi at bidrage til at skabe en mere bæredygtig verden. Vores tilgang til bæredygtighed er simpel. Vi tror på, at handlinger siger mere end bare ord, og at fokus bør rettes mod bæredygtighedsområder, hvor vi kan have den største positive indflydelse.

Vi prioriterer at sætte ambitiøse, tydelige og handlingsorienterede mål i forbindelse med vores bæredygtighedsarbejde. Vores overordnede mål er at blive CO2e-neutrale inden 2030 uden at overføre påvirkningen til andre parter.

Som ansvarlig nordisk virksomhed er det ligeledes af yderste prioritet at skabe et arbejdsmiljø og en rekrutteringsproces, der fokuserer på inklusivitet, tolerance og respekt for mangfoldighed uden tolerance for diskrimination.

Ledelse

Steen Halbye

Bestyrelsesformand

Mari Blomberg

Director of Global Sales
+47 93 28 33 00 mabl@esmiley.no

Rikke Aaberg

Global Marketing Manager
+45 51 59 68 29 riaa@esmiley.dk

Hamed Sattari

CTO
+45 70 26 55 55 hamed@esmiley.dk

Simon Rosenbäck

CFO
+45 70 26 55 55 sr@esmiley.dk

Du finder os lige her

Mere end 17.000 køkkener i Norden bruger eSmiley

/

Rasmus

Køkkenchef Comwell Portside
Mål madspild

Finn

Restaurantchef Restaurant Furesøbad
Digital egenkontrol

Kuno

Hotelchef Comwell Sorø
Mål madspild