Madspild

Vi har en holdning til madspild!

Af Nicoline Dyhr

Fælles udfordringer kræver fælles løsninger

eSmiley deltager sammen med mere end 75 aktører i projektet:  Verdensmål i Værdikæden.

Det gør vi, fordi vi brænder for – i fællesskab med andre engagerede organisationer – at teste, udvikle og skalere løsninger, som kan gøre restaurationsbranchen mere bæredygtig. Målet er at reducere madspild og sænke produktionsaftrykket for hele værdikæden.

I eSmiley er vi specialister i IT, fødevaresikkerhed og madspild, og vi vil naturligvis bidrage mest muligt til det videre arbejde.

Se med, når Anders Aagaard fra Madklubben og Ronny Saul fra Jespers Torvekøkken fortæller, hvordan de har grebet arbejdet med madspild an i deres restaurationer her:


Projektet “Verdensmål i Værdikæden” drives af GlobalCompactNetworkDenmark, DRC (herunder REGA – Restauratørernes Garantiordning) og er finansieret af Industriens Fond.

Vil du også nedbringe madspild?

Vil du også reducere madspild på din arbejdsplads? Lær, hvordan eSmiley’s mål madspild og digitale egenkontrolprogram kan hjælpe. Besøg vores forskellige løsninger i dag.