Reducer madspild og skab målbare resultater

FoodWaste er et enkelt digitalt værktøj, der hjælper dig med at bekæmpe madspild. 

FoodWaste er udviklet med tanke på det travle køkken. Derfor har vi gjort det nemt og hurtigt at bruge. Og vi har bygget systemet til at finde de områder, der har det højeste besparingspotentiale.

Med FoodWaste sparer du penge. Du får mere tid til det, der er sjovt. Og du får mere rum til kreativitet i køkkenet.


 

 

scale

Det er enkelt at måle madspild

Vej, registrer, gem. At måle madspild med FoodWaste tager kun få sekunder. Ved hjælp af vægt og det tilkoblede system, registrerer du madspildet med få klik, og data gemmes automatisk i dit system.

tablet med FoodWaste dashboard

FoodWaste viser dig, hvor der er madspild

Du kan når som helst se status på dit arbejde med madspild: Se den samlede mængde madspild per dag, hvor madspildet opstår, gennemsnitsprisen på madspildet pr. gæst, og udtræk statistikker og rapporter på det.

Systemet giver dig overblik og fortæller dig, hvor du kan skabe størst mulig effekt med mindst mulig indsats.

Kok der skræller en squash

Vores specialister i madspild hjælper dig

Når du køber FoodWaste får du mere end bare et værktøj. Du får også adgang til vores specialister, som er blandt de førende madspildseksperter i landet.

De sætter dit system op efter dine ønsker og viser dig, hvordan du kommer godt i gang. Og de giver dig faglig vejledning og support under hele processen. Ikke kun i opstarten, men også ved at hjælpe dig med at holde motivationen oppe i det daglige arbejde.

Kok skærer tomater

FoodWaste giver dig:

  • Digital måling og registrering af madspild
  • Skræddersyet måledesign
  • Detaljerede rapporter om dit madspild på produkt-, råvare- og gæsteniveau
  • Overblik over, hvor madspildet opstår
  • Projektstyring
  • En mere bæredygtig og miljøvenlig virksomhed

Hør hvad Comwell Hotels siger om FoodWaste

Thumbnail-Comwell Hotels
Play
MØD FLERE AF VORES KUNDER

Book gratis demo af FoodWaste

Quote

FoodWaste giver os et rigtig godt overblik over, hvad der går til spilde, så vi kan arbejde målrettet på at nedbringe spildet .

Quote
- Kirsten Secher Willumsen, Direktør, Skarrildhus Sinatur Hotel
green faq

Spørgsmål om madspild?

Vi har samlet de oftest stillede spørsmål på vores FAQ-side. Du kan også sende os en mail, hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål.

 

Kundelogo COOR
Kundelogo BC Hospitality Group
Kunde logo Oure efterskole
Kundelogo Scandic Hotels
Kundelogo Nordic Choice Hotels
Kundelogo Comwell Hotels