Sunset Boulevard

Om eSmiley Digital Egenkontrol

Hør Restaurantchef og Franchisetager, Jesper Nielsen fortælle hvordan eSmileys digitale egenkontrol forenkler hverdagen for ledere og medarbejdere hos Sunset Boulevard. 

Furesøbad  

Om eSmiley Digital Egenkontrol

Restaurantchef Finn Madsen bruger eSmileys Egenkontrol fordi det er utrolig let at bruge, og giver ham mere tid i hverdagen til at lave mad. 

Comwell Hotels, Sorø

Om eSmiley FoodWaste

Hotelchef, Kuno Junker hos Comwell Hotels i Sorø, mener, at madspildsmålinger er en vigtig brik i at skabe gode oplevelser og forhold for gæster og personale.   

Comwell Portside  

Om eSmiley FoodWaste

Som led i hotelkædes ambitøse bæredygtighedsstrategi ønsker Comwell at nedbringe madspild.  Her fortæller Rasmus Rasmussen, køkkenchef hos Comwell Roskilde, hvordan eSmileys madspildsværktøj, FoodWaste, gør det nemt at registrere og nedbringe madspild på kædens 15 hoteller.      

Sunset Boulevard

Om eSmiley Sensor

Hør Restaurantchef og Franchisetager, Jesper Nielsen fortælle hvordan eSmileys sensorløsning automatiserer temperaturkontrollen af køleskabe og frysere hos Sunset Boulevard.

Food By Coor

Om eSmiley FoodWaste

For køkkenchef, Tine Petersen på Næstved Politistation er det vigtigt at bruge alle råvarer optimalt i den daglige produktion. FoodWaste hjælper Tine med at skabe overblik over, hvordan ressourcer bruges i køkkenet, og hvor meget køkkenet sparer i kr., kg. og CO2 ved at nedbringe madspild.     

7-Eleven

Om eSmileys Egenkontrol

 7 -Eleven som har valgt at bruge eSmiley til alle deres 170 butikker i Danmark. Se hvordan eSmiley skaber værdi for convenience-kæden her.

Food by Coor  

Om eSmiley FoodWaste

I 2017 satte Coor et ambitiøst mål om at nedbringe madspild med 50%. I 2022 er målet næsten nået. Se hvordan Food by Coor har opnået det flotte resultat.  Interview med Divisionsdirektør, Søren Kanne. 

eSmiley_support

Har du spørgsmål?
Giv os et kald.

Vores eSmiley eksperter er altid klar til at rådgive dig om fødevaresikkerhed, egenkontrol og madspild.

Ring på +45 70 26 55 55

Telefonerne er åbne:

Mandag - Torsdag

Fredag

8.00 - 16.00

8.00 - 14.00