Vi er eSmiley!

Vi er eksperter i fødevaresikkerhed med erfaring fra køkkenet. Vi er kokke. Vi er tidligere tilsynsførende. Vi er eksperter i madspild. Vi er tech-ingeniører og kreative innovatører. 

Vi er eSmiley.

Med base i København, Malmø, Oslo og Helsinki skaber vi sammen en tryggere og enklere hverdag for mere end 10.000 køkkener gennem enkle IT-løsninger, viden, og faglig support.

Vi forstår din hverdag!

 

Quote

Med innovative softwareløsninger ønsker vi at blive verdens største leverandør af digitale løsninger til det professionelle køkken

Quote
VISION
waiter with tray in café

Vores mission

Vi ønsker at bidrage til større overskud hos virksomheder og medarbejdere ved bedre ressourceudnyttelse og højere kvalitet. Alt med respekt for det enkelte menneske, og den verden vi lever i.

Vores mål

Vores mål

Med vores software-løsninger, ønsker vi enkelt og effektivt at skabe målbar værdi for vores kunder.

woman in field

eSmiley investerer i fremtidens løsninger

I eSmiley brænder vi for at udvikle løsninger, der bidrager til bedre ressourceudnyttelse. Derfor deltager vi i en række projekter med bæredygtig omstilling som omdrejningspunkt. Vi deltager i OneThird, som er Miljø -og Fødevareministeriets Tænketank for forebyggelse af madspild og fødevaretab, hvor vores fokus er gode madspildsmålinger. Yderligere deltager vi i ’Verdensmål i værdikæden’. Projektet udføres af Global Compact Network Denmark i samarbejde med bl.a. REGA under Danmarks Restauranter og Cafeer & DI. Vores rolle er at hjælpe de deltagende virksomheder med at komme i gang med at måle og reducere madspild. Yderligere hjælper vi Roskilde Festivalen med at udvikle målemetoder, så de som festival kan reducere madspild.

Kundelogo Joe & the Juice
Kundelogo Lagkagehuset
Kundelog Mc Donald's
Kundelogo Sunset Boulevard
Kundelogo Compass Group
Kundelogo Shell