Få viden og efaring fra 17.000+ professionelle køkkener

iss-logo-vector
Danish Crown
7eleven
logo_465x320
Sunset Boulevard
Sodexo logo
Lagkagehuset_Logo_RGB
Coor
espresso-house-logo-1500443A10-seeklogo.com
SilkebOrg K V 2 blå CMYK

Mission

Vi ønsker at bidrage til større overskud hos virksomheder og medarbejdere ved bedre ressourceudnyttelse og højere kvalitet. Alt med respekt for det enkelte menneske, og den verden vi lever i.

Mål 

Med vores software-løsninger, ønsker vi enkelt og effektivt at skabe målbar værdi for vores kunder.

 

 

eSmiley_support

Har du spørgsmål?
Giv os et kald.

Vores eSmiley eksperter er altid klar til at rådgive dig om fødevaresikkerhed, egenkontrol og madspild.

Ring på +45 70 26 55 55

Telefonerne er åbne:

Mandag - Torsdag

Fredag

8.00 - 16.00

8.00 - 14.00

Quote

Med innovative softwareløsninger ønsker vi at være den foretrukne leverandør af digitale løsninger til det professionelle køkken

Quote
VISION
woman in field

eSmiley investerer i fremtidens løsninger

I eSmiley brænder vi for at udvikle løsninger, der bidrager til bedre ressourceudnyttelse. Derfor deltager vi i en række projekter med bæredygtig omstilling som omdrejningspunkt. Vi deltager i OneThird, som er Miljø -og Fødevareministeriets Tænketank for forebyggelse af madspild og fødevaretab, hvor vores fokus er gode madspildsmålinger. Yderligere deltager vi i ’Verdensmål i værdikæden’. Projektet udføres af Global Compact Network Denmark i samarbejde med bl.a. REGA under Danmarks Restauranter og Cafeer & DI. Vores rolle er at hjælpe de deltagende virksomheder med at komme i gang med at måle og reducere madspild. Yderligere hjælper vi Roskilde Festivalen med at udvikle målemetoder, så de som festival kan reducere madspild.